Támogatóink

Mint, ahogy azt már többször írtuk, támogatások nélkül az egyesület nem tudna működni. Szerencsére minden évben akadnak olyan segítőink, akik egy-egy szervezett túra alkalmával adományt is gyűjtenek az egyesület számára. Vannak állandó támogatóink, akik rendszeresen adományoznak, pénzzel és élelemmel. Magánszemélyek, mint pld. Sabine Tomschi, aki Némerszágban élő civilektől gyűjt támogatást. De több, hazánkban élő civil személy is rendszeres vagy eseti adományozónk.

Ezer köszönet a SOLAR MB HUNGARY Kft.-nek és a Halker Mirelit Depo Kft-nek az adományukért.
Hálával tartozunk a Kettenlos e.V német állatvédő egyesületnek, mert a hosszú, több éves kapcsolatunk alatt nagyon sok kutya örökbeadásában segítettek. Köszönjük a TOLNAGRO Csoportnak a sok kullancs-, és bolhariasztó cseppet.

Hálásak vagyunk Verebes Erikának és Gubicza Gábornak, aki 2023. évben 2 túrát is szervezett az állatok megmentése érdekében.
Az első májusban volt, a Happy Way – élvezd az utad, az Ős-Dráva Látogatóközpont szervezésében.

A második júniusban, a Drávaközi Túrakerékpározás és Természetjáról Baráti Kör szervezett jótékonysági túrát, „Kerékpártúra a Dráva mentén” címmel. Gyönyörű helyeken jártak. 22,6 km-t tettek meg.