Támogatóink

2023. év végén ismét többen segítették az egyesületet. Nem győztünk a közösségi oldalunkon eleget hálálkodni. Boldogok vagyunk, hogy ennyi támogatónk van. Rengeteg élelmet kaptunk Solar MB Hungarytól, a HappyWay-Élvezd az utat ismét szevezett olyan túrákat, ahol az adományokat az egyesület javára gyűjtötték. A nEBuló Kutyaiskola ebben az évben is tartott jótékonysági árverést a egyesület számára. Civilektől is kaptunk sok élelmet, pénzadományt. Gyönyörű molinót kaptunk az UV Print Kft.-től .

Büszkék vagyunk, mert adomány gyűjtöttek a Csetényi Vámbéry Ármin Általános Iskola 4. B. osztályos tanulói is.

Szervezett a Zumba Harkány nevében Bély Zsófi is jótékonysági partyt, ahol tárgyi és pénz adományt is kaptunk. Gubicza Gábor gyönyörű, saját készítésü természetfotókat ábrázoló napár árbevételételének egy részét ajánlotta fel egyesületünknek. Aztán Gubicza Gábor és Bogi vezetésével Mikulás túrát szerveztek a Siklósi Várban. Gyűjtést szervezett a pécsi  Hatha Jóga .

Kaptunk adomány a Siklós-Máriagyűdön működő Czukor Borsó Cukrászdától is. Idén 4. alkalommal került megrendezésre a FUSS CSÚNYA KARÁCSONYI PULCSIBAN jótékonysági kezdeményezés a Czukor Borsó jóvoltából.

Kutyaházgyűjtő felhívásunkra is sokan jelentkeztek. Így több kutyának tudtunk segíteni, hogy az időjárás viszontagsága ne okozzon nekik szenvedést. Legyen egy kuckó, ahová elbújhatnak, behúzódhatnak a hideg, a meleg, az eső elől. 

Mint, ahogy azt már többször írtuk, támogatások nélkül az egyesület nem tudna működni. Szerencsére minden évben akadnak olyan segítőink, akik egy-egy szervezett túra alkalmával adományt is gyűjtenek az egyesület számára. Vannak állandó támogatóink, akik rendszeresen adományoznak, pénzzel és élelemmel. Magánszemélyek, mint pld. Sabine Tomschi, aki Némerszágban élő civilektől gyűjt támogatást. De több, hazánkban élő civil személy is rendszeres vagy eseti adományozónk.

Ezer köszönet a SOLAR MB HUNGARY Kft.-nek és a Halker Mirelit Depo Kft-nek az adományukért.
Hálával tartozunk a Kettenlos e.V német állatvédő egyesületnek, mert a hosszú, több éves kapcsolatunk alatt nagyon sok kutya örökbeadásában segítettek. Köszönjük a TOLNAGRO Csoportnak a sok kullancs-, és bolhariasztó cseppet.

Hálásak vagyunk Vass Erikának és Gubicza Gábornak, aki 2023. évben 2 túrát is szervezett az állatok megmentése érdekében.
Az első májusban volt, a Happy Way – élvezd az utad, az Ős-Dráva Látogatóközpont szervezésében.

A második júniusban, a Drávaközi Túrakerékpározás és Természetjáról Baráti Kör szervezett jótékonysági túrát, „Kerékpártúra a Dráva mentén” címmel. Gyönyörű helyeken jártak. 22,6 km-t tettek meg.