PayPal számla

A PayPal egy internetes bank, amely közvetítőként működik a hagyományos bankok és az ügyfelek között. Előnye, hogy nagyon biztonságos és kényelmes, hiszen például az online kártyás fizetéssel szemben elég egyszer, a regisztrációkor megadni az adatainkat, így jelentősen felgyorsulnak a tranzakciók.

Ahhoz, hogy a PayPalon keresztül ki tudjunk fizetni valamit, vagy az ide érkezett összeghez hozzájussunk készpénzben, rendelkeznünk kell egy valódi bankszámlával, valamint  bankkártyával is. Ha valamit ki szeretnénk fizetni, az interneten keresztül, akkor a PayPal vagy a számlánkról, vagy a bankkártyánkról veszi le a pénzt, és juttatja el az eladónak.

Tehát, a PayPal számlaegyenlegünk lehet akár 0.00 is, ha a bankkártyánkon van fedezet, akkor az átutalás megtörténik. Ha valahonnan pénzt kapunk a PayPal számlánkra, akkor az meg fog jelenni az egyenlegünkön, és ezután kérhetjük, az átutalást a magyar bankszámlánkra. A PayPal többféle bankkártyát is elfogad.

A számla nyitása nagyon egyszerű művelet, a PayPal regisztráció segédletben végig tudod követni. Nem kell megijedni, mert a PayPal éppen most változtatott a felületén. Ezért az már nem teljesen egyezik a segédletben lévő fotókkal, de alapjába véve, az űrlapadatok nem változtak, csak a dizájnon csinosítottak.

Kérjük, támogasd munkákat. Együtt, közösen több állatnak adhatunk boldog életet.